Handelsbetingelser


Handelsbetingelser banner

Leverings betingelser

Varer sendes med Post Danmark. Leveringstiden fremgår af den enkelte varebeskrivelse. Vi garanterer ikke at varen bliver leveret indenfor den angivne tidsramme, men de fleste produkter er dog fremme indenfor 6-8 dage. I tilfælde af at en eller flere varer er i restordre, vil vi oftest sende de øvrige varer med det samme. Net-Til-Alt.dk er ikke ansvarlige for forsinkelser og eventuelle omkostninger i den forbindelse. Dette gælder også ved restordre, fejllevering og defekte varer. 

Modtagelse

Når du modtager varen er det vigtigt, at du med det samme undersøger, om den er intakt. Er varen behæftet med fejl eller mangler, eller har du andre reklamationer, bedes du venligst kontakte os inden evt. returnering. Når varen modtages, er det vigtigt, at den med det samme kontrolleres for skader opstået i forbindelse med transport. Transportskader skal anmeldes indenfor 7 hverdage til Post Danmark. Husk også at kontrollere dine varer for usynlige defekter, da dette også skal meddeles Net-Til-Alt.DK inden 7 dage.

Fragtgebyr

Alle ordrer vi afsender bliver pålagt et fragtgebyr på min. DKK 70,-. Hvis pakkens vægt overstiger 5kg ville dette gebyr være højere. Det præcise gebyr vil fremgå af din bestilling inden du gennemfører købet.

Levering til det offentlige

På Net-Til-Alt.dk er det muligt at handle med EAN-nummer og modtage digitalfaktura.‚Ä® Dette skal dog aftales på forhånd pr. mail.


Returret

Der er 14 dages returret ved køb af varer. Varerne skal returneres i samme stand og mængde som modtaget. Den fulde købesum returneres ved returnering indenfor 14 dage. Alle omkostninger til returnering af varer afholdes af kunden. Varer tages kun retur, hvis produkt og emballage er intakte. Der må ikke skrives eller klistres labels/tape på emballagen, og varen må ikke have været taget i brug. I så fald tager vi ikke varen retur. Special-fremstillede varer tages ej heller retur!


Betaling

Personlige oplysninger

For at vi kan levere din bestilling skal vi bruge dit navn, adresse og telefon nr. Disse oplysninger bruges kun til levering og i forbindelse med evt. reklamation. Ingen af dine oplysninger videregives/sælges til 3. part. Oplysningerne imellem dig og Net-Til-Alt.dk er fortrolige!

Betaling og Sikkerhed

Net-Til-Alt.dk samarbejder med PayPal. Paypal benytter et stærkt krypteret betalingssystem og fungerer som uvildig mellemmand, for at sikre en god handel. hvis du er interreseret i at læse mere om Paypals sikkerhed og betalings system, kan du læse mere på www.paypal.com 

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte/udgåede varer og ændrede specifikationer for produkterne.